Nyheder

Fradrag for ekstra indbetalinger i 2018?

Har du husket at indbetale ekstra til din pensionsordning, så du kan få fradrag? Ellers kan du stadig nå det. Tidsfristen for indbetaling er den 27. december.

Vokseværk i en udflytningstid

JØP vokser, og det er godt nyt for medlemmerne. Men i løbet af det sidste år er der sket en markant forandring. Normalt når JØP vokser, så plejer hovedstadsområdet at bære størstedelen af fremgangen, men i år er væksten båret af Jylland, Fyn og Øerne.

Danske Bank på observationsliste

Det, der er foregået i Danske Bank omkring hvidvask, er i klar strid med pensionskassens principper og værdier, og vi tager skarpt afstand fra Danske Banks involvering i hvidvask. Derfor har vi sat Danske Bank på pensionskassens observationsliste.

Stor interesse for pensionstjek

Overvældende mange medlemmer byttede søndagskaffen ud med et pensionstjek i forbindelse med Pensionsdagen.

Har du husket pensionen?

Hvorfor er det vigtigt at få tjekket din pension? Og kan det i virkeligheden betale sig at tjekke den? Helle Højgod Meinertz, teamleder for rådgivning i JØP, giver dig svarene her og fortæller om Pensionsdagen 2018.

Er frihed bedre end tvang?

JØP's administrerende direktør, Søren Kolbye Sørensen, har i Børsen den 6. oktober givet sit bidrag til debatten om, hvorvidt de tvungne pensionsordninger skal afskaffes.

Beboere får miljørigtig delebil

Beboerne i ejendommene på Katrinebjerg i Aarhus har fået en miljørigtig bil lige ved døren. Bilen er en delebil, og beboerne i ejendommen gør allerede brug af bilen. Forventningen er, at bilen også vil blive brugt af de studerende på Aarhus Universitet, som ligger tæt på Katrinebjerg.

1 2 8