Nyheder

Danske Bank på observationsliste

Det, der er foregået i Danske Bank omkring hvidvask, er i klar strid med pensionskassens principper og værdier, og vi tager skarpt afstand fra Danske Banks involvering i hvidvask. Derfor har vi sat Danske Bank på pensionskassens observationsliste.

Stor interesse for pensionstjek

Overvældende mange medlemmer byttede søndagskaffen ud med et pensionstjek i forbindelse med Pensionsdagen.

Har du husket pensionen?

Hvorfor er det vigtigt at få tjekket din pension? Og kan det i virkeligheden betale sig at tjekke den? Helle Højgod Meinertz, teamleder for rådgivning i JØP, giver dig svarene her og fortæller om Pensionsdagen 2018.

Er frihed bedre end tvang?

JØP's administrerende direktør, Søren Kolbye Sørensen, har i Børsen den 6. oktober givet sit bidrag til debatten om, hvorvidt de tvungne pensionsordninger skal afskaffes.

Beboere får miljørigtig delebil

Beboerne i ejendommene på Katrinebjerg i Aarhus har fået en miljørigtig bil lige ved døren. Bilen er en delebil, og beboerne i ejendommen gør allerede brug af bilen. Forventningen er, at bilen også vil blive brugt af de studerende på Aarhus Universitet, som ligger tæt på Katrinebjerg.

JØP får topscore for investeringspolitik

JØP har opnået topscore for rapportering på vores politik til den FN-støttede organisation Principles for Responsible Investments (PRI). JØP har været medlem af PRI siden 2017 som en del af arbejdet med ansvarlige investeringer.

Mere tid til medlemmerne

JØP har samarbejdet med Datasolvr om en række digitaliseringsløsninger, der giver bedre tid til medlemmerne og fortsat lave omkostninger.

1 2 8