Nyheder

Nej tak til lobbyarbejde imod Parisaftalen

Selskaber bør ikke finansiere organisationer, der udfører lobbyarbejde imod målene i Parisaftalen. Sådan lyder opfordringen fra JØP og en lang række internationale investorer.

Flot svarprocent og tilfredse medlemmer

JØP har mange tilfredse medlemmer, og tilfredsheden stiger i takt med medlemmernes engagement i deres pension. Det er nogle af konklusionerne fra JØP’s seneste medlemsundersøgelse.

Fradrag for ekstra indbetalinger i 2019?

Har du husket at indbetale ekstra til din pensionsordning, så du kan få fradrag? Ellers kan du stadig nå det. Tidsfristen for indbetaling er den 23. december.

Spørgsmål og svar om begunstigelse

Har du sikret dine efterladte? Hvem skal arve dig? Og hvem er dine nærmeste pårørende? I anledning af Pensionsdagen 2019 har JØP fokus på begunstigelse.

JØP går frem i ny undersøgelse fra WWF Verdensnaturfonden

De seneste år har JØP arbejdet målrettet på at udvikle en ny politik for ansvarlige investeringer, og øger nu for fjerde gang i træk pointhøsten i WWF Verdensnaturfondens tilbagevendende analyse af klimaindsatsen hos danske pensionsselskaber.

Årets pensionsdag har fokus på begunstigelse

Søndag den 27. oktober er der 25 timer i døgnet, når vi går fra sommertid til vintertid. Vi opfordrer dig til at bruge den ekstra time på at forholde dig til din pension. I år har JØP fokus på, hvordan du kan sikre dine efterladte med en begunstigelse.

JØP får igen topscore for investeringspolitik

JØP har igen i år opnået topscore for rapportering på vores investeringspolitik til den FN-støttede organisation Principles for Responsible Investments (PRI). På flere områder ligger JØP desuden væsentligt højere end gennemsnittet i branchen.

JØP investerer i digital infrastruktur

Som medinvestor på en investering på 25 mio. kr. i internetudbyderen Frontiir bidrager JØP til at skabe stabile jobs og øge internetadgangen i Myanmar.

1 2 12