Nyheder

JØP får igen topscore for investeringspolitik

JØP har igen i år opnået topscore for rapportering på vores investeringspolitik til den FN-støttede organisation Principles for Responsible Investments (PRI). På flere områder ligger JØP desuden væsentligt højere end gennemsnittet i branchen.

JØP investerer i digital infrastruktur

Som medinvestor på en investering på 25 mio. kr. i internetudbyderen Frontiir bidrager JØP til at skabe stabile jobs og øge internetadgangen i Myanmar.

JØP ekskluderer syv oliesandselskaber

Det er ikke foreneligt med Paris-aftalens målsætninger, når selskaber baserer deres forretningsmodel på olie udvundet fra oliesand. Det er konklusionen, efter JØP har gennemgået et større antal klimabelastede selskaber, og syv oliesandselskaber kommer nu på eksklusionslisten.

JØP opfører Danmarks første svanemærkede tagboliger

I bebyggelsen Dalhusene omdannes de gamle loftrum til 36 nye tagboliger med udsigt over Vanløse. Svanemærket sikrer boligerne et lavt energiforbrug og et sundt indeklima, hvilket gør dem skræddersyede til fremtidens boligmarked.

Medlemmerne bakker op om fusion

Tusindvis af jurister, økonomer og ingeniører har nu stemt ja til at fusionere med hinanden. Dermed er en fælles pensionskasse ved navn P+, Pensionskassen for Akademikere, et stort skridt tættere på at blive til virkelighed.

JØP stemmer ja til fusion

På JØP’s generalforsamling den 24. april stemte et stort flertal for en fusion med Ingeniørernes Pensionskasse, DIP.

1 2 11