Medlemsmøder

I øjenhøjde med medlemmerne

Som medlem af JØP har du mulighed for at deltage i medlemsarrangementer. Vi tager emner op, som er relevante for dig og din pensionsordning.

JØP afholder løbende medlemsarrangementer, eksempelvis handlede medlemsmødet i august 2017 om længere levetider, og hvilken betydning det har for medlemmernes pensioner. Du har mulighed for at se video fra arrangementet her på siden, eller se foredraget fra mødet i fuld længde her.

JØP har også afholdt medlemsmøde om ansvarlige investeringer, hvor vores medlemmer har haft mulighed for at blive opdateret på, hvordan afkast og ansvarlighed kan gå hånd i hånd. Du kan se video fra arrangementet her.

Seniormøder

Vi holder løbende seniormøder, som er henvendt til dig, som skal i gang med at planlægge livet som pensionist. Du kan læse mere om seniormøder her.

Medlemsmøde – Forstå din pension

Hvad skal du vide om din pension? Hvilke valgmuligheder har du? Og hvad skal du gøre hvornår? Alt det og meget andet kan du høre om på dette medlemsmøde, som er for dig, der vil blive (endnu) klogere på din pension. Du kan læse mere om medlemsmøderne her.