Den Franske Riviera

Maison Danice er ideel som udgangspunkt for ture langs vandet såvel som inde i landet med natur- og kulturoplevelser. Byen har flere interessante museer, gallerier, opera mv.

Husets beliggenhed i Nice er optimal. Alle lejligheder har telefon, TV med bl.a. DR2. Der er ADSL-forbindelse, således at gæster, der medbringer bærbar PC med indbygget wi-fi-forbindelse og modem, kan bruge internettet ved at indkode en web-kode, som oplyses af inspektøren Michael Thyrring.

Med en beliggenhed i det centrale Nice på grænsen mellem den gamle bydel, de store forretningsgader og tæt på Middelhavets blå bølger er Maison Danice et unikt udgangspunkt for en ferie mættet med natur- og kulturoplevelser.

I Maison Danice er der 15 lejligheder - 11 har altan og to fransk altan. Lejlighederne er på et og to værelser, mellem 25-47 kvm. Der er faciliteter til tre og fem personer i lejlighederne. Alle lejligheder har telefon og TV. På 1. sal er der et fælles opholdsrum for beboerne med blandt andet reception, vaskeri og stor terrasse.

Vil du leje en ferielejlighed i Nice, se Maison Danice.

Billeder fra Nice

    

    

    

    

Nice byder på masser af oplevelser

I Nice er der museer og kunstgallerier. Teater og opera. Fortovsrestauranter. Antikvitets-, blomster- og grøntsagsmarked på pladsen Cours Saleya i den gamle by. Chagall Museum i den nordlige del af Nice rummer en samling af hans billeder, som ingen må snyde sig selv for at se.

I 2007 indførtes sporvogne i byen. Busdriften er også nem og bekvem og kører i området fra menton til Cannes/Mandelieu og op i baglandet til f.eks. Grasse, St. Paul de Vence og Vence. Byen er også beriget med bycykler.

Inde i landet

Den velbevarede middelalderby i bjergene St. Paul er en udflugt værd. Chagall flyttede hertil, da man med nybyggeri ødelagde hans udsigt i hans elskede by Vence. Chagall døde i St. Paul de Vence i 1985.

Byerne Peille og Peillon ligger også i bjergene. To små bjergbyer, hvor intet har forandret sig siden middelalderen. Man kan ikke køre med bil helt op til byerne, men sæt bilen, gå ind i byerne og nyd kontrasten til det fortravlede liv langs kysten.

Temperaturer

Solskinstimer i Nice varierer fra januar med 148 timer, til juli med 362 timer. Dmi kan give dig temperaturen i den periode, du har lyst til at opleve i Maison Danice.