Hvordan bliver du medlem

Ønsker du at blive medlem af JØP, og er du ikke overenskomstansat via Djøf, skal du udfylde en formular. Er du ansat på Djøf-overenskomst, bliver du automatisk medlem af JØP.

Når vi har registreret første bidragsindbetaling, vil du få tilsendt dit velkomstbrev og en pensionsberegning. I vores velkomsmateriale finder du mange væsentlige informationer. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til vores medlemsservice.

Klausul

I JØP har vi en toårig klausulperiode på JØP Almindelig ordning, som gælder fra du bliver optaget som medlem. Klausulperioden træder også i kraft, hvis du genoptager din bidragsbetaling efter mere end et års afbrydelse samt ved væsentlige stigninger i dine indbetalinger, som ikke sker i forbindelse med jobskifte eller en ændring i din stilling, som fx forfremmelse.

JØP Ratepension og Supplerende alderspension er ikke omfattet af klausul.

Læs mere om klausul

Er du overenskomstansat

Er du ansat på Djøf-overenskomst, bliver du automatisk medlem af JØP. Selvstændige og ansatte uden Djøf-overenskomst kan melde sig ind via indmeldelsesblanketten.

Andre uddannelser, der giver ret til medlemskab af Djøf i henhold til aftale om frit organisationsvalg, giver ikke ret til medlemskab af JØP.

Du bliver omfattet af en toårig klausulperiode, som gælder, fra du bliver optaget som medlem. Læs mere om klausul

Andre, herunder selvstændige

Er du ansat på vilkår, der indebærer, at der indbetales pensionsbidrag til JØP, skal du indsende oplysninger om ansættelsen. Ønsker du at melde dig ind i JØP, skal du bruge formularen nedenfor.

Du bliver omfattet af en toårig klausulperiode, som gælder, fra du bliver optaget som medlem. Læs mere om klausul