Nybyggede lejelejligheder i Valby: Skriv dig op nu

Den 15. december står 10 nye taglejligheder klar til udlejning i Valby. De lyse og attraktive lejligheder er et eksempel på, at JØP bygger flere lejeboliger i eksisterende bygninger. Du kan skrive dig på listen over interesserede nu.

Ved Damhussøen i Valby på hjørnet af Roskildevej og Valby Langgade står 10 nye lyse taglejligheder klar til udlejning den 15. december 2016. Lejlighederne kommer til at koste mellem 10-13.000 kr. og bliver på 66 – 106 kvm. med tagterrasser på alle 10 lejligheder, der bliver bygget på tredje etage af bygningen ”Vesterled” i forbindelse med en udskiftning af bygningens tag.

JØP har ejet Vesterled i en årrække, og taglejlighederne er et eksempel på, at pensionskassen de seneste år er begyndt at investere i tilbygninger eller udvidelser af eksisterende ejendomme for at skabe flere lejeboliger. Projekterne foregår hovedsageligt i de større byer, og med et forventet afkast på 4-5 pct. luner investeringen også på medlemmernes pensionsdepoter.

Moderne lejligheder i ældre bygning

Vesterled blev bygget i 1930. Facaden er fredet, og bygningens stil bliver bevaret i tilbygningen

"Bygningen er fra en tid, hvor riget fattedes penge, og man måtte være rationel i sine valg af materialer. Det er en ærlig murstensbygning med få men meget fine detaljer, og udtrykket er fastholdt i de nye lejligheder. Fx er gesimsen bygget efter gamle principper, og der er anvendt gamle metoder i arbejdet med murværket", siger Allan Wright, totalrådgiver på projektet og adm. direktør og partner i arkitektfirmaet Hune & Elkjær.

Inde i lejlighederne er alt dog nyt og moderne. Lejlighederne er stilrene og bygget i gode materialer og uden modeluner, så de fremstår flotte længe. De har en åben grundplan, og der er både to- og treværelseslejligheder. Der er åbnet med loft til kip i de højloftede rum med skråvægge, og lysindfaldet får de bedste vilkår med kviste og glas over dørene, så rummene kan blive gennemlyst.

Sådan skriver du dig op til lejlighederne

Du kan komme på interesselisten til lejlighederne ved at skrive til: interesseliste@deas.dk.

Oplys i mailen, at du gerne vil noteres på interesselisten for tagboligerne i Vesterled, navn, mailadresse samt om du har tilknytning til JØP. Både medlemmer og ikke-medlemmer noteres på interesselisten, men medlemmer og andre med tilknytning til JØP har fortrinsret til boligerne. Du kan læse lejereglerne for JØPs boliger på www.findbolig.nu.